Wat is NES therapie?

NES therapie is een revolutionaire methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om uw gezondheid te verbeteren. NES is gebaseerd op de ontdekkingen van het ‘Human Body Field’. Voor een beter begrip van NES therapie wordt de werking van het Human Body Field hieronder uitgelegd.

Wat is het Human Body Field (HBF)

Het HBF is door wetenschappers geïdentificeerd als een informatieveld in en om het menselijk lichaam. In dit veld ligt informatie opgeslagen over ons fysieke lichaam en onze mentale gesteldheid. Het gaat zelfs verder. Het HBF houdt ook toezicht op de coördinatie en de regulering van ons fysieke lichaam, de chemische reacties, onze emotionele balans, mentale functies, energetische systemen en het geheugen. Het HBF kan daarom worden beschouwd als een wegenkaart. Maar in plaats dat het mensen naar de juiste bestemming brengt, brengt het informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen en te coördineren.

Het HBF is in wezen een intelligent informatiebesturingssysteem. De staat waarin uw HBF zich bevindt, verandert voortdurend. Het is dynamisch en reageert op alles waaraan u fysiek en emotioneel wordt blootgesteld. Het reageert zelfs op uw gedachten. Het HBF legt bovendien – laag na laag – informatie vast over wat u ooit heeft ervaren. De exacte werking en aard van het HBF is uitermate complex en gebaseerd op de ‘kwantumelektrodynamische’ theorie. Als u daar meer over wilt weten, kunt u de NES website bezoeken en het boek ‘De onderste steen boven’ le lezen. Vraag hiernaar bij u behandelaar.

Wat is het doel van NES therapie?

Het doel van NES therapie is uw zelf genezende vermogen te stimuleren, waardoor klachten verminderen of worden opgeheven. Hoe werkt dit? Fysieke, emotionele en chemische trauma’s hebben een negatief effect op het lichaam, uw mentale gesteldheid en dus op uw HBF.
Het verstoord HBF is af te lezen met het NES Professional computersysteem. Enkele verstoringen in uw HBF worden vervolgens gecorrigeerd met bioresonantie therapie om het herstel van het HBF te leiden tot vermindering of opheffing van uw klachten.

Meer informatie over NES therapie?

Klik op de knop en bel direct met Praktijk Calis