Bioresonantie

Wat is Bioresonantie?

De bioresonantie therapie is een energetische behandelingsmethode gericht op het hele lichaam. De methode werkt therapeutisch met energie, meer specifiek met de lichaamseigen trillingen van de patiënt. Vanuit de biofysica is namelijk bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden door elektromagnetische trillingen. Veel ziekteprocessen beginnen met verkeerde, disharmonische trillingen, die de chemische processen verkeerd aansturen. Het is dus zeer belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht en onder controle te krijgen.

Hoe is bioresonantie ontstaan?

De Duitse arts F. Morell maakt gebruik van deze kennis en ontwikkelde in 1977 de zogenaamde Moratherapie. Voor Morell was het duidelijk dat het veel eenvoudiger was om therapeutisch direct in te grijpen op het energetisch besturingsniveau in plaats van in de chemische processen, zoals dat b.v. gebeurt bij de meeste medicijnen. Gesteund door onderzoekingen van prof. C. Smith, verbonden aan de Salford University in Engeland, ontstond daaruit in 1987 de bioresonantie therapie. Bij deze therapie wordt gewerkt met het Bicomapparaat, dat speciaal ontwikkeld is om de lichaamseigen trillingen van patiënten te verwerken tot individuele therapiesignalen.

Hoe werkt bioresonantie?

Via verschillende elektrodes wordt de energetische informatie van een aangesloten persoon door kabels naar het apparaat geleid. Er wordt dus geen stroom van of naar het lichaam gevoerd.
Door middel van een biologisch filter (een high-techchip) scheidt het apparaat gezonde van zieke trillingen. De harmonische (gezonde) trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De disharmonische (ongezonde) trillingen worden, al dan niet versterkt, spiegelbeeldig aan de persoon terug gegeven. Zij verzwakken dan de foutieve, zieke trillingen of heffen deze zelfs helemaal op. Daardoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

Indrukwekkende resultaten

Dat we hier te maken hebben met een zeer betrouwbare geneeswijze blijkt in de eerste plaats uit de resultaten die zo indrukwekkend zijn, dat al na een paar behandelingen de patiënten zich al beter voelen. Bioresonantie therapie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is, geen enkele bijwerking heeft, dus ideale therapiemethode vormt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Hoe werkt Bioresonantie bij Praktijk Calis eigenlijk?

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?

Klik op de knop en bel direct met Praktijk Calis.