De Bicom BodyCheck

Een kijkje in het lichaam geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met een complete BodyCheck krijg je inzicht in reguliere waarden (zoals verschillende tekorten, verstoringen en belastingen.)

Wat is een gezondheidsmeting?/wat kunt u verwachten?

Tijdens uw eerste afspraak vult u een vragenlijst in en nemen wij een anamnese af.
Daarna starten we de Bodyscan. Deze complete Bodyscan geeft oorzaken weer voor gevonden storingen, tekorten en (over) belastingen door onder andere virussen, bacteriën, vaccinaties, schimmels, parasieten, stralingen, allergieën enz enz. Het controleert en evalueert,  in slechts 15 minuten frequentiepatronen van het hele lichaam, van organen tot botten tot weefsels en zelfs tot op celniveau.

Hoe gaat de Bodyscan te werk?!

U neemt plaats op de behandelstoel en krijgt een speciale headset op. Deze stuurt frequenties door het hele lichaam en zet deze om in dataformules/waardes, welke live op het scherm worden weergegeven. Hierdoor kunnen wij bestaande onevenwichtigheden/verstoringen identificeren zelfs voordat ze zich manifesteren tot ernstige aandoeningen. U kijkt LIVE mee tijdens de scan, zo krijgt u een helder en duidelijk beeld van wat er aan de hand is en krijgt u direct een uitslag. Normaliter in de reguliere geneeskunde duurt het dagen danwel weken voordat u een diagnose of uitslag krijgt. Bij ons niet! We gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw klachten, zo weet u precies wat u kunt verwachten qua behandelsessie(s). De resultaten worden weergegeven in een rapport welke wij direct met u bespreken.
Vervolgens wordt vrijblijvend een behandelplan opgesteld, en een prognose gegeven over de verwachte duur van de behandelingen.

Wat meten we met de Bicom BodyCheck allemaal?

Maar ook onderstaande kunnen we meten

Bovendien kan de BICOM© resonantietherapie effectief worden ingezet bij stoppen met roken of andere verslavingen.

tel:+31356952965