Bioresonantie therapie Utrecht, in Naarden bevindt zich de oudste en meest ervaren therapeut

De heer Calis is een therapeut op het gebied van bioresonantie therapie Utrecht sinds 1989. De heer Calis heeft een opleiding gevolgd aan de Universiteit van Aken voor Heilpraktiker om zijn dochter, destijds een baby, te helpen met haar koemelkallergie. Vind u dat kennis en ervaring belangrijk zijn? De heer Calis is al sinds 1989 de meest vooraanstaande therapeut in Nederland. Neem dan nu op met Praktijk Calis op 035-695 2965.

Bioresonantie Utrecht in de meest ervaren praktijk bioresonantie therapie utrecht

De Praktijk voor Natuurgeneeswijze staat onder deskundige begeleiding van Henk Calis, natuurgeneeskundig therapeut. Verder heeft hij, naast zijn opleiding Bicom bioresonantie therapeut, verschillende opleidingen in Europa gevolgd, waaronder ook in Utrecht . Op het gebied van homeopathie, chiropractie, elektro-acupunctuur, vegatest methode, hypnose- en regressietherapie, neuropsyrurgie en acupunctuur massage is de heer Calis een vakbekwaam therapeut.

In de praktijk van de heer Calis zijn u meer dan 10.000 mensen tevreden voorgegaan. Vanwege de brede kennis en expertise kan de therapeut u snel en accuraat helpen. Wilt u weten of u direct terecht kunt bij de praktijk in Naarden? Bel dan nu 035-695 2965.

bioresonantie utrechtDe historie van Henk

In de 7 jaar dat hij gewerkt heeft als fysiotherapeut in een sanatorium in Aken en in een fysiotherapeutisch instituut in Geilenkirchen, heeft hij een opleiding gevolgd op de universiteit van Aken voor Heilpraktiker. De overige opleidingen heeft u hiervoor al kunnen lezen. De heer Calis is met recht een breed onderlegde therapeut die zijn praktijk al sinds jaar en dag voert.

De eerste basis voor bioresonantie therapie Utrecht is echter gelegd toen zijn eerste dochter aan een sterk koemelkallergie leed en geen arts haar kon helpen. De bioresonantie therapie heeft haar genezen van haar koemelkallergie en door de positieve genezing is hij vanaf 1989 gestart met de bioresonantie therapie waarmee hij inmiddels met succes meer dan 10000 patiënten heeft behandeld. Hij is een autoriteit op zijn vakgebied en staat ook bij collegae bekend als een vakbekwaam therapeut.

bioresonantie utrechtDe oudste praktijk in Nederland op het gebied van bioresonantie therapie Utrecht

In Naarden is de praktijk van Henk Calis gelegen. In deze praktijk zijn er al meer dan 10.000 behandelingen naar tevredenheid uitgevoerd. De heer Calis staat onder zijn collegae in de markt bekend als een zeer vakbekwame therapeut. Door zijn zeer brede kennis over alternatieve geneeskunde, is hij in staat voor iedereen een goed behandelplan op te stellen. Bent u benieuwd wat de heer Calis voor u kan betekenen? Bel dan nu met 035-695 2965.