Bioresonantie therapie Diemen, dan kiest u toch bij de beste therapeut van Nederland?

Praktijk Calis is de meest ervaren praktijk op het gebied van bioresonantie therapie Diemen. Er zijn een hoop praktijken die op de vraag naar bioresonantie in Diemen zijn ingesprongen. Henk Calis is de eerste therapeut in Nederland die in de leer is gegaan, al in 1989. Door middel van deze therapie heeft hij zijn eigen dochter, destijds nog een baby, van haar koemelkallergie af geholpen. Wilt u weten of u bij de oudste en beste praktijk van Nederland terecht kunt? Bel dan nu 035-695 2965.

Wat zijn uw afwegingen voor bioresonantie therapie Diemen?bioresonantie therapie Diemen

De Praktijk voor Natuurgeneeswijze staat onder deskundige begeleiding van Henk Calis, natuurgeneeskundig therapeut. In de 7 jaar dat hij gewerkt heeft als fysiotherapeut in een sanatorium in Aken en in een fysiotherapeutisch instituut in Geilenkirchen, heeft hij een opleiding gevolgd op de universiteit van Aken voor Heilpraktiker. Verder heeft hij, naast zijn opleiding Bicom bioresonantie therapeut, verschillende opleidingen in Europa gevolgd op het gebied van klassieke homeopathie, chiropractie, elektro-acupunctuur, vegatest methode, hypnose- en regressietherapie, neuropsyrurgie en acupunctuur massage.

De eerste basis voor bioresonantie therapie is echter gelegd toen zijn eerste dochter aan een sterk koemelkallergie leed en geen arts haar kon helpen. De bioresonantie therapie heeft haar genezen van haar koemelkallergie en door de positieve genezing is hij vanaf 1989 gestart met de bioresonantie therapie Diemen waarmee hij inmiddels met succes meer dan 10000 patiënten heeft behandeld. Hij is een autoriteit op zijn vakgebied en staat ook bij collegae bekend als een vakbekwaam therapeut.

bioresonantie DiemenZiekte van Lyme

Door middel van bioresonantie therapie en ondersteunende therapieën in de vorm van een homeopathie  richt Henk Calis zich op de innemende effecten van Borreliose. Essentieel is het ontgiften van de nieren, lever en lymfe in combinatie met ontzurings-methoden. De therapie versterkt het genezend vermogen van het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Lichaam en geest functioneren weer zoals het hoort. Onderstaande informatie en meerdere klachten, kunt u ook bekijken op onze website.

Waar is bioresonantie therapie Diemen allemaal voor geschikt?

Praktijk Calis is de meest toonaangevende praktijk op het gebied van bioresonantie therapie.Diemen. Wij verwelkomen u graag en in onze praktijk. Bel nu met 035-695 2965.