Bioresonantie therapie Hilversum, Praktijk Calis nodigt u in Naarden uit in haar praktijk

De heer Calis is als eerste Nederlandse therapeut in 1989 begonnen met een praktijk. Hij is een autoriteit op zijn vakgebied en staat ook bij collegae bekend als een vakbekwaam therapeut. Wilt u bioresonantie therapie in Hilversum ondergaan? Wilt u meer weten over bioresonantie of direct een afspraak plannen? Bel dan nu 035-695 2965.

Bioresonantie therapie Hilversum in de oudste en beste praktijk van Nederlandbioresonantie Hilversum

De Praktijk voor Natuurgeneeswijze staat onder deskundige begeleiding van Henk Calis, natuurgeneeskundig therapeut. In de 7 jaar dat hij gewerkt heeft als fysiotherapeut in een sanatorium in Aken en in een fysiotherapeutisch instituut in Geilenkirchen, heeft hij een opleiding gevolgd op de universiteit van Aken voor Heilpraktiker. Verder heeft hij, naast zijn opleiding Bicom bioresonantie therapeut, verschillende opleidingen in Europa gevolgd op het gebied van homeopathie, chiropractie, elektro-acupunctuur, vegatest methode, hypnose- en regressietherapie, neuropsyrurgie en acupunctuur massage. Uit het hele Gooi, maar specifiek uit Hilversum, heeft meneer Calis al tientallen tevreden cliënten.

Meer informatie over Bioresonantie therapie Hilversum?

Wilt u meer weten over de verschillende behandelingen of voor welke klachten bioresonantie therapie geschikt is? Wij nodigen u uit om te kijken op onze website of hier voor voedselallergie , hier kunt u lezen welke problemen bioresonantie therapie Hilversum allemaal kan verhelpen.bioresonantie therapie hilversum

Wilt u meer weten over de tarieven voor bioresonantie therapie Hilversum en de mogelijkheden om uw nota te declareren bij uw zorgverzekering? Bekijk hier meer informatie over onze tarieven en welke vergoedingen er in 2019 gelden? Hier hebben wij alle informatie up to date voor u staan.

Wilt u direct meer informatie over bioresonantie therapie Hilversum of direct een afspraak plannen? Bel dan 035-695 2965.