Bioresonantie therapie Almere, Praktijk Calis al sinds 1989 actief

De Praktijk van Henk Calis is al sinds 1989 actief en is de meest ervaren therapeut op het gebied van bioresonantie therapie Almere. Gevestigd op slechts 15 minuten rijden vanaf Almere. Als u bioresonantie therapie wilt ondergaan, wilt u dat toch ook de beste therapeut in Nederland? Bel nu 035-695 29 65.

Dé bioresonantie specialist nabij AlmereBioresonantie therapie Almere

Henk Calis is begonnen in 1989 met zijn opleiding op het gebied van bioresonantie. Vanuit een probleemstelling in zijn eigen gezin en er geen hulp kon worden geboden door de reguliere hulp is Henk naar Oostenrijk gegaan om in lering te gaan. Zijn dochter had een koemelkallergie en kon daarom geen voeding tot zich nemen. In 1989 waren er nog niet allerlei producten op de markt waardoor er een alternatieve oplossing moest komen. Met deze urgente kwestie op zak is Henk op zoek gegaan naar een oplossing. Deze heeft hij gevonden in bioresonantie therapie. Omdat deze manier van geneeskunde op zowel baby’s, kinderen als volwassen toepasbaar is, heeft hij zijn dochter kunnen helpen. De therapie is geheel pijnloos en kan op het hele lichaam worden toegepast.

bioresonantie almereBioresonantie therapie Almere, voor wie is het geschikt?

Bioresonantie therapie Almere is geschikt voor veel verschillende problemen. Huidklachten, voedselallergien, oogklachten, luchtwegen, maagdarmkanaal klachten, chronische vermoeidheid, gedragsstoornissen, algemene klachten en verschillende chronische ziektes. Wij verzoeken u te kijken op onze website voor een volledig overzicht van de problemen welke bioresonantie therapie kan verhelpen. Mocht u liever meteen telefonisch geholpen willen worden, bel dan 035-695 29 65.

De bioresonantie therapie Almere, hoe werkt het?

Via verscheidene elektrodes wordt de energetische informatie van een aangesloten persoon door kabels naar het apparaat geleid. Er wordt absoluut geen stroom van of naar of door het lichaam gevoerd. Door middel van een biologisch filter (een high-techchip) scheidt het apparaat gezonde van zieke trillingen. De harmonische (gezonde) trillingen worden elektronisch versterkt of verzwakt teruggegeven. De disharmonische (ongezonde) trillingen worden, al dan niet versterkt, spiegelbeeldig aan de persoon teruggegeven. Zij verzwakken dan de foutieve, zieke trillingen of heffen deze zelfs helemaal op. Hierdoor verdwijnt de foutieve besturing van de chemische processen in het lichaam.

bioresonantie almereIndrukwekkende resultaten vanuit bioresonantie therapie Almere

Dat we hier te maken hebben met een zeer betrouwbare geneeswijze blijkt in de eerste plaats uit de resultaten die zo indrukwekkend zijn, dat al na een paar behandelingen de patiënten zich al beter voelen. Bioresonantie therapie is een patiëntvriendelijke therapie, die pijnloos is, geen enkele bijwerking heeft, dus ideale therapiemethode vormt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het is toepasbaar voor elk orgaan.

Bioresonantie therapie Almere apparatuur

De praktijk van Henk Calis is uitgerust met het Bicom OPTIMA apparaat, Multicom apparaat en de Digitron 1000.

Multicom Apparaat:

Met dit apparaat wordt de patient behandeld met kleurentherapie, edelsteentherapie, magneetveldtherapie, geluidstherapie, piramidetherapie, metaaltherapie en lasertherapie.

Digetron 1000 Apparaat:

Is een frequenzeapparaat dat vooral is ontwikkeld voor behandelingen van parasieten, schimmels bacteriën en virussen, volgens de methode van Dr. Hulda Clark, Dr. Rife en Hp A.E. Baklayan.

Voor een uitgebreid overzicht van onze actuele tarieven en declaratiemogelijkheden kunt op onze website kijken. Wil u direct een afspraak plannen voor bioresonantie therapie Almere?  Bel dan nu met 035-695 29 65

Bent u er niet zeker van of uw klacht ertussen staat, bel dan nu met 035-695 29 65. Wij zijn u graag van dienst.