Welkom op onze blog

De zomervakantie is voorbij en wij wensen onze clienten via deze weg te informeren, dat onze praktijk weer open is. Na een fijne vakantieperiode is het fijn om weer mensen te kunnen helpen. WIj hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en ieder weer vol energie zit.

Het is prachtig weer, de pollen zijn bijna geen probleem meer en de wespen worden al minder. Een prachtig recept voor een mooie nazomer.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om via deze weg aan te geven dat Bioresonantie Therapie bij uitstek helpt bij de Ziekte van Lyme. Helaas zijn er steeds meer bericht over tekenbeten en grotere teken in ons land. Wees gewaarschuwd met boswandelingen met de allerkleinsten en zorg ervoor dat je jezelf en anderen altijd controleert op teken als je klaar bent met je wandeling. Hoe controleer je op tekenbeten? Bron RIVM:

Controleren op teken

Vergeet niet de liezen, bilspleet, oksels, onder de randen van ondergoed, achter de oren en rond de haargrens in je nek goed te controleren. Sommige van deze plekken kan je zelf moeilijk zien, gebruik hierbij een spiegel of laat iemand anders controleren. Een teek bijt zich vast in je huid.

Wij wensen iedereen een prachtige nazomer toe en wanneer u vragen heeft, bel gerust met onze praktijk.