Archives

Bioresonantie therapie vanuit Amersfoort gekomen

Een vriendin uit Hilversum wees mij op de bioresonantie praktijk van de heer Calis. Tot op heden geen spijt van. Absoluut geen gehaast en vlotte babbel om wat extra te verkopen. Dit is mij helaas in andere praktijken eerder wel overkomen. Een aanrader voor iedereen.

Bioresonantie werkt voor mij

Jaren terug ben ik al in aanraking gekomen met bioresonantie therapie. Er zijn inmiddels veel aanbieders, maar ben hier wel eens in teleurgesteld geraakt. In de praktijk van Henk is dit anders. Het is de meest deskundige therapeut die ik tot nu toe heb meegemaakt en zal ook niet meer overstappen. Mijn klachten zijn gelukkig wel weg nu.

Mevrouw uit Hilversum

Na een andere bioresonantie praktijk in Hilversum te hebben bezicht uiteindelijk voor de praktijk van Henk gekozen. Ik ben zeer hartelijk ontvangen en na een aantal bioresonantie behandelingen vrijwel geen last meer. We verwachten nog een aantal behandelingen voordat ik van mijn klachten af ben. Ik zou bioresonantie therapie in de praktijk van de heer Calis zeker aanbevelen.

Kleine, kundige, persoonlijke bioresonantie praktijk

De heer Calis is een zeer beqwaam therapeut. Hij neemt echt de tijd voor je en de behandelingen verlopen volgens plan. Na 3 behandelingen resultaat. Wanneer ik weer last krijg van mijn klachten kom ik zeker terug. Een aanrader zeker voor mensen die voor het eerst bioresonantie therapie overwegen. Ik kom uit Amsterdam, maar rijd hier graag voor om.

Bioresonantie door Henk

Bioresonantie door Henk is gewoon top. Ik ben reeds jaren een vaste klant. Mijn klachten komen soms terug en dan is vaak een enkele behandeling weer genoeg om van mijn klachten af te komen. Jaren geleden voor het eerst in aanraking met Henk gekomen. Ik was heel sceptisch over bioresonantie. Door een vriendin van mij gewezen op de praktijk van Henk. Uiteindelijk na een telefonisch gesprek de rit vanuit Amsterdam gemaakt. Je wordt goed ontvangen en Henk neemt echt de tijd voor je. Na een aantal behandelingen en adviezen voor het eerst van mijn klachten afgekomen. Wat een verademing was dat. Zodra ik nu voel dat ik weer last ga krijgen, bel ik meteen op. Mocht je scpetisch zijn, bel dan op met Henk. Hij zal je keurig te woord staan. Ik hoop dat je het nog jaren blijft doen Henk.

bioresonantie therapie in Amsterdam

Na meerdere bioresonantie therapien in Amsterdam te hebben gehad bij wat gehaaide partijen, uiteindelijk bij Henk terecht gekomen. Dat is even anders ontvangen worden. 100% de moeite waard om even wat verder te rijden. Je merkt direct dat hij zijn leven lang studeert en hij enorm veel kennis in huis heeft. De rust in zijn praktijk(je) is dan ook een verademing. Bedankt en wellicht tot binnenkort.